Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

14.12.07

Για λίγα δευτερόλεπτα ηδονής

Αναρωτιέμαι καμιά φορά αν αξίζουν όλα αυτά που κάνουμε για να νιώσουμε ηδονή, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, και προβληματίζομαι πολύ.

Και προβληματίζομαι ακόμη περισσότερο, όταν θυμάμαι ότι η Άντζελα Δημητρίου είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια ότι "στο μέλλον θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ για μερικά δευτερόλεπτα ηδονής"

Πάντα με απασχολούσε αυτό το "ΠΑΝΤΑ" της Άντζελας. Δεν είναι τυχαίο που η Άντζελα έχει χαρακτηριστεί από πολλούς Κρητικούς σαν "η τραγουδίστρια της μάσκας και της πολυπλοκότητας ". Τι να εννοούσε άραγε με τον γρίφο αυτό, ποια μυστικά να κρύβει μέσα της αυτή η μαγική λέξη? Η καλπάζουσα φαντασία μου έχει δώσει πολλαπλές και ποικίλες ερμηνείες στη ρήση αυτή, οι οποίες κατέληγαν ΠΑΝΤΑ σε έντονες εκσπερματώσεις, τις περισσότερες φορές με την εικόνα της Άντζελας αγκαλιά με ένα πάντα.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει να κυνηγάμε την ηδονή, αλλά αυτό που σίγουρα αξίζει είναι να μπορούμε να κυριαρχήσουμε στις ορμές μας. Πόσο πιο όμορφος και αγγελικός θα ήταν ο κόσμος μας αν οι άνθρωποι μπορούσαν να αντισταθούν στους πειρασμούς της σάρκας και καταπίεζαν την αναπαραγωγική της ανάγκη !

Αρκεί να σκεφτείτε πόσοι συνάνθρωποί μας δεν θα είχαν υπάρξει ποτέ αν οι γονείς τους είχαν μεγαλύτερο αυτοέλεγχο και θα συμφωνήσετε μαζί μου.

1 comment:

tink said...

ναι!!
ναι!!!!

ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!

(ζητώ συγνώμη, δεν άντεξα)

πάμε παρακάτω