Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

3.12.07

Έχεις μωρό? Πρόβλημα σου!

Κάποια στιγμή ήταν η παγκόσμια μέρα κατά του aids. Στ αρχίδια μου, τι με νοιάζει εμένα; Ας προσέχανε. Με ανησυχεί περισσότερο που δεν προφυλάσονται καθόλου οι γύρω κι όλο τεκνοποιούνε. Ρε παιδιά, γαμάτε λίγο πιο προσεχτικά..

Και εξηγούμαι:

Βρέθηκα με τον γκόμενο σε μια καφετέρια σήμερα. Καθήσαμε σε έναν ωραιότατο καναπέ όχι τόσο για την άνεση του κανα-πέος, περισσότερο για να μπαλαμουτιαζόμαστε που και που. Αφού έχουμε παραγγείλει, ένα τζιν λεμόνι για μένα και ένα ουίσκυ για εκείνον, και αφού έχω περάσει όσο πιο διακριτικά γίνεται το χέρι μου μέσα από το παντελόνι του, κάθεται απέναντι μας ένας σωστός, μελωμένος, καθωσπρέπει οικογενειάρχης με την συμβία και το τέκνο τους… Όλα καλά, μέχρι που το παιδάκι άρχισε να φωνάζει, να κλαίει, να στριφογυρίζει το κεφάλι του σαν την Λίντα Μπλαίρ στον εξορκιστή (βοήθεια μας). Παρόλο που με έκοψε στο καλό, του ζήτησα ευγενικά αν μπορεί να κάνει το μωρό να σωπάσει, ωστόσο εκείνος με αγνόησε επιδεικτικά. Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο φούσκωμα του παντελονιού του γκόμενου, όμως οι τσιρίδες του σκασμένου δεν με άφηναν να συγκεντρωθώ. Παρακάλεσα ξανά με όση υπομονή μου είχε απομείνει τον σωστό, μελωμένο, καθωσπρέπει οικογενειάρχη αν μπορεί να του βουλώσει το στόμα, κι εκείνος χαμογελώντας μου απάντησε:

"δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι οικογενειάρχης, σωστός, μελωμένος και καθωσπρέπει, θα έπρεπε να με σέβεσαι"

Φύγαμε νωρίτερα απ ότι υπολογίζαμε λόγω… αυξημένων δολοφονικών τάσεων(πούστη Ηρώδη)

Κονκλούζιον1: τα μωρά σας, κρατήστε τα μακριά από τις καφετέριες. Για τα μωρά, υπάρχουν παιδότοποι.
Κονκλούζιον2: προσέχετε πως γάματε παιδιά… προφυλαχθείτε ή τραβηχτήτε εγκαίρως


σε ευχαριστώ κοσμαγάπητε. Είσαι η έμπνευση μου.

4 comments:

eriza said...

Γενικά γουστάρω τις διασκευές: πώς το ίδιο πράγμα μπορεί να φανεί διαφορετικό όταν αλλάζει η σκοπιά ( το μαλακιζειν εστι φιλοσοφειν, ως γνωστον-ΑΣΧΕΤΟ Ή ΟΧΙ) ...στο θέμα μας πόσο μάλλον όταν αυτές προέρχονται από τα απομνημονεύματα του ΑΓΓΕΛΟΥ, με μία μικρή διαφορά : τα γράφει το Τινκίδιο...αίμα, δάκρυα και ίδρωτας ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Anonymous said...

Εγω παλι δεν καταλαβα το αυθεντικο κειμενο του. (Αν και ειναι μεσα απ τη ζωη.)
Ο τυπος με το πουρο, τους κολλησε aids? Ηταν απ τα πουρα που χρησιμοποιουσε ο Bill?
Εχω αποριες ο fan.

nanos mesa se kalamia said...

πας σαν κοινος θνητος να καπνισεις το πουρο σου στο δε Μαλ και πως τα φερνει η ζωη και διπλα σου καθεται ο αξιοτιμοςς κυριος αγγελος μετα της συμβιας του και μετα του τεκνου του..και εσυ τον αγνοεις,αντι να του ζητησεις ενα αυτογραφο να του φιλησεις τα ποδια ρε αδερφε,να κερασεις το μικρο μια περτικαλαδα(ποσο να κανει η περτικαλαδα στο δε μολ?)..ποσο μαλακας μπορεις να εισαι που δεν αναγνωριζεις τις σημαντικες στιγμες στη ζωη σου?ε? ..(και τωρα στα δυσκολα,πρεπει να κανω λεκτικη επαληθευση..τζιτζεισεεξμπρκ?σωστα!)

GAGG said...

Fun fun, το θέμα είναι σοβαρό και γενικότερο. Έγραψα στον Άγγελο ότι και ο Χίτλερ ήταν φανατικός αντικαπνιστής και χορτοφάγος αλλά μάλλον θα φάω πάλι πόρτα. Θα τα πω λοιπόν εδώ γιατί θα σκάσω !
Οι γερμανοί στον μεσοπόλεμο ήταν οι πρώτοι που μελέτησαν επιστημονικά τις μεθόδους αλλαγής συμπεριφορών κοινωνικών ομάδων και φυσικά οι αμερικανοί οι πρώτοι που τις εφάρμοσαν (μεταπολεμικά).
π.χ. Θέλεις να μειώσεις τους καπνιστές(ή όποια ομάδα σου κάνει κέφι) ? Φτιάχνεις χώρους στους οποίους υπάρχει άνιση μεταχείριση της εν λόγω ομάδας, φανατίζεις με μαζική πλύση εγκεφάλου τους ουδέτερους και μετά τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Δηλαδή οι χώροι καπνιστών σε κέντρα, εστιατόρια, κλπ είναι μικρότεροι και σε χειρότερη θέση από αυτούς των μη καπνιστών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα, ειδικά σε μικτές παρέες.
Μόνο που στην Ελλάδα δεν λειτούργησε αυτό το μοντέλο με την επιτυχία που είχε στο εξωτερικό, γιατί τίποτα δεν λειτουργεί σωστά εδώ (ευτυχώς και δυστυχώς)
Στο τέλος θα απογορεύσουν ακόμη και τα μπινελίκια στο γήπεδο (λες και υπάρχει άλλος λόγος να πας) με την δικαιολογία ότι ΠΡΕΠΕΙ στο γήπεδο να πηγαίνουν και τα μικρά παιδιά και δεν κάνει να ακούνε άσχημες λέξεις (λες και λίγες ακούνε στο σπίτι ή από την τηλεόραση)
Ή θα απογορεύσουν το αλκοόλ στις συναυλίες και θα χαιρετάμε το συγκρότημα υψώνοντας το φραπόγαλο, Τόνυ πιστέ μου φίλε.
Γενικότερα, δυσφορώ τρομερά με την αντίληψη ότι όλα πρέπει να είναι για όλους, πράγμα που είναι η σύγχρονη μόδα σε όλα τα θέματα.

Αυτιά