Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

5.12.07

Δε κλανετε? Προβλημα,προβλημα!

Χθες πεθανε ο γιος του κυρΒαγγελη που εχει το μαγαζι με τα εσωρουχα στη πλατεια αλλα χεστηκα.Ας προσεχε το μαλακισμενο να φοραγε καποτα να μη κολλουσε Aids.
Στο θεμα μας ομως τωρα.Μα καλα τοσο μαλακες ειναι αυτοι οι ομοφυλοφυλοι ηθελα να ξερα.Και εξηγουμαι.
Χθες ειχα παει με τη γυναικα του κολλητου μου και το μωρο τους για καφε σε ενα πολυσυχναστο μερος,ετσι γα το ξεκαρφωμα,μη φανει οτι τη πηδαω κιολας.Σου λεει τη πηδαει και την φερνει στο Δε Κωλ για καφε?
Δε γινεται!
Εδω ερχονται μονο τα νο-μι-μα ζεβ-γαρ-ια!.
Τελοσπαντων ,καθομαστε παραγγελνω εγω ενα διπλο με γυρο απ’ ολα,η Μαρια ενα διπλο με γυρο απ’ ολα αλλα χωρις τζατζικι ,γιατι κανει διαιτα...μας κοιταει η μονοφθαλμη σερβιετορα με γουρλωμενο ματι και ψελλιζει μεσα απο τα στραβα της δοντια «μα κυριε εδω ειναι καφε,διπλα ειναι το μαγαζι με τα φαγητα,παραδιπλα το μπαρ και πιο κατω το σινεμα,και πιο κατ..» .
«Στα αρχιδια μου της λεω,πολυχωρο δε θελατε δεσποινις Δεμολ(διαβασα το ονομα της στο καρτελακι που ειχε καρφιτσωμενο)??και που εισαι φερε και μια Daily Mirror απο το περιπτερο καθως ερχεσαι»..
« Το μωρο θελει κατι?»
Εδω ειναι τα δυσκολα,δε μιλαει κιολας το σκασμενο ,6-7 μηνω εναι.
«Εεε μια καρυδοπιτα!» λεει η Μαρια.
«Ενα παγωτο!.» λεω εγω για να το παιξω και πατερας του,μη καρφωθουμε.
«Ωραια μια καρυδοπιτα με παγωτο λοιπον!» παιρνει τη μικρη της εκδικηση η μονοφαλμη σερβιετορα.
Ειχε περασει κανα μισαωρο,εγω ρουφαω δυνατα τις σταγονες τζατζικιου απο το χαρτι ,η Μαρια διαβαζει το τιμοκαταλογο στο μικρο για να μαθαινει και παραδιπλα ενας καθωσπρεπει κυριος,με το γκρι του σακκακι,το πουρο του,την εφημεριδα του,το χρυσο του ρολεξ,το λαπτοπ ανοιχτο στο πλαι.. κυριοςς με το ρο κεφαλαιο.

Αλλα μια στιγμη! Τι βρωμα ειναι αυτη? Γυρναω στη Μαρια τη κοιταω στα ματια και της λεω
«Μαρια ,ο μικρος χεστηκε!σα κλουβιο αυγο μυρισε»
Του βγαζουμε το μπεμπιλινο,το απλωνουμε αναποδα πανω στην εφημεριδα,τιποτα!
Καθαρος κωλος,αστραπ.. οι,οι,οι λαθος.
Τοτες γυρναω στο καθωσπρεπει κυριο και του λεω
«Συγνωμη κυριος αλλα μηπως κλασατε?»
«Ναι ,μου λεει και θα ξανακλασω αν θελω»
«Και παλι συγνωμη και με ολο το σεβασμο στο χρυσο ρολεξ,αλλα δε ξερετε οτι σε αυτες τις θεσεις απαγορευεται το κλασιμο κυριε?»
«Δεν απαγορευεται εδω,απεναντι απαγορευεται» μου απαντα κοφτα.

Κοιταω απεναντι και βλεπω φατσες χαρωπες,να σφιζουν απο υγεια,ολοι με μια ταπα στο κωλο.μπλε γα τους αντρες,ροζ για τις γυναικες! Αυτα εναι μαγαζια!..ειχε δικιο εν μαιρη ο διπλανος μας.Αλλααα..
«Τουλαχιστο μπορειτε να κλανετε απο την αλλη μερια κυριε? Εχουμε και μικρο παιδι εδω,δε το φεραμε σε αυτο το κοσμο για να το κλανουνε αγνωστοι στα μουτ..ΠΡΑΦ! Με ξανακλασε!

Τεσπαν να μη τα πολυλογω,-αρκετα βρωμισε το ποστ μου αλλωστε-μας εκλανε επι ενα μισαωρο ο ατιμος.Και τα ιδια γινονται παντου ε,οχι μονο στο ΔεΜολ. Και στο μετρο κλανουν ελευθερα ,και στις ουρες στην εφορια,και παντου! Ελλαδα αγαπητοι μου φιλοι!

Που ηθελα να καταληξω? Α ναι! Οτι δε προσεχουμε το κωλο μας.Γι αυτο και ο γιος του Κυρβαγγελη κολλησε ειντζ και πεθανε χθες..την ημερα κατα του Αids!!!!.ειρωνικο ε?
Τα σχολια δικα σας αγαπητοι μου.Παω να κλασω στη τουαλετα και επιστεφω

ο Αγγελος της γειτονιας σας.

2 comments:

Anonymous said...

Αχ, Νανε!
Δυστυχώς έτσι είμαστε! Το κακό όμως είναι άλλο.
Ενώ έχουμε αέρια,δεν κάνουμε τίποτα μα τίποτα για να αλλάξουμε τη διατροφη μας...

eriza said...

μα ο Άγγελος της γειτονιά σας; θεϊκό;